A munkavédelmi kockázatelemzés készítése alapvető fontosságú minden olyan vállalkozás és cég számára,ahol munkát adnak embereknek. Az ilyen kockázatok lehetnek vegyi anyagok, zaj, égéstermékek, nehéz terhek, magasságban végzett munka. Sok egyéb tényező, súlyos sérüléseket és betegségeket okozhatnak.

A Munkavédelmi Partner csapata a munkavédelmi kockázatelemzés területén magasan képzett szakemberekkel áll rendelkezésedre. Tapasztalt csapatunk segítségével minden esetben alapos elemzést készítünk az adott munkahely kockázati tényezőiről, és azonosítjuk a veszélyes tevékenységeket.

A munkavédelmi kockázatelemzés készítése során az összes lehetséges veszélyforrásról átfogó képet kapunk, és azonosítjuk a veszélyeztetett dolgozók körét. Ajánljuk javaslatokat teszünk az egészség és biztonság javítására, elősegítve a kockázatok csökkentését, és garantálják a munkavégzés biztonságát.

Cégünk szakemberei személyre szabott megoldásokat kínálnak minden egyes ügyfélnek, mivel minden munkahelyen más kockázati tényezőkkel és veszélyforrásokkal rendelkezik.

Az általunk nyújtott szolgáltatások rendkívül költséghatékonyak és gyorsak.

Ha az egészség és biztonság a legfontosabb számodra, és szeretnéd megvédeni a dolgozóidat, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi garantáljuk a munkavédelem magas színvonalát!

Munkavédelmi kockázatelemzés készítés országosan:munkavédelmi kockázatelemzés készítése

Budapest, Győr, Sopron, Pécs, Szeged, Miskolc, Balaton és környéke, Veszprém, Békéscsaba, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Érd, Hódmezővásárhely, Kaposvár, Kecskemét, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Salgótarján, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Szombathely, Tatabánya, Zalaegerszeg stb.

Üzlet, bolt, kocsma, kereskedelmi egység, fodrász, kozmetikus, fogorvos, étterem, büfé, mikrovállalkozás, kisvállalkozás, cég, autószerelő, egyéni vállalkozó, kereskedelmi szálláshely, építőipar, kivitelezés, karbantartás, feldolgozó ipar, mezőgazdaság, termelés, gyár, üzem, oktatási intézmény, óvoda, iskola, intézmények részére.

Munkavédelmi kockázatelemzés készítése, Országosan elérhető a szaktevékenységünk!

Munkahelyi kockázatelemzés, munkavédelmi kockázatelemzés, kémiai kockázatbecslés, kockázatértékelés, intézkedési terv, munkabiztonsági utasítások, egyéni védőeszköz juttatás rendje, egységes és átfogó megelőzési stratégia, munkavédelmi oktatási tematika és oktatási jegyzőkönyv, tűzvédelmi oktatási tematika és oktatási jegyzőkönyv, munkavédelmi nyomtatványok, tűzvédelmi üzemeltetési napló, dohányzási utasítás, munkavédelmi szabályzat, orvosi vizsgálatok rendje.

Hívja a 06-30-261-01-52-es telefonszámot.

Online ügyintézéssel is,így nincs kiszállási díj, egyéb költségek.

Önnek is fontos a vállalkozása sikere.

Garanciával, több mint 10 év tapasztalattal, az elvárásokhoz igazítva.

Munkabiztonsági, illetve munka egészségügyi szaktevékenységnek minősül a munkahelyi kockázatértékelés, munkavédelmi kockázatelemzés és sok munkavédelmi dokumentáció elkészítése.

A munkáltató a kockázatelemzést, kockázatértékelést, a kockázatbecslést és a megelőző intézkedések meghatározását a tevékenység megkezdése előtt, azt követően indokolt esetben és meghatározott időszakonként köteles elvégezni.

A kockázatelemzés készítés, felülvizsgálata legalább 3 évente kötelező a Mvt. 54. § (3) bekezdése szerint.

 

Hívja a 06-30-261-01-52-es telefonszámot.

Online ügyintézéssel is,így nincs kiszállási díj, egyéb költségek.

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam accumsan est at tincidunt luctus. Duis nisl dui, accumsan eu hendrerit sit amet, rutrum efficitur lacus.

Amy Adams
Creative Student

Over 12,000
5 Star Ratings

Rated 5/5 by 12,000 Students